cristina-dumes-2
“Multumesc tuturor mamicilor care au impartasit aceste clipe unice din viata lor. Recunosc ca am retrait citind marturiile lor propria mea poveste, m-am regasit in multe situatii si am plans de multe ori si de bucurie si de tristete. Multumesc Andreea pentru posibilitatea oferita de a povesti si de a retrai inca odata evenimentul nasterii, de data asta mult mai detasat
.” Cristina D.

 

ioana-lucaciu-5
“Eu in primul rand ma bucur ca pot contribui cu ceva la incurajarea mamicilor-in-devenire. De asta am trimis povestea, iti spun sincer, nu pentru vreun premiu. Ma bucur de initiativa ta! E foarte faina!”  Ioana L.

 

 

roxana-ilasoaia-1


“Pentru orice viitor parinte povestile cu micutii care vin pe lume vor fi ca un punct de referinte, de regasire, de acceptare si nu in ultimul rand de luat aminte, fapt pentru care acest giveaway este ca o buna gura de aer in marea de informatii mai mult sau mai putin reale din jurul nostru. Am vrut sa scriu povestea pentru a da un suflu pozitiv mamicilor nu pentru a castiga.” 
 Roxana I.

 

simona-hatieganu-1
“Ce-i drept e prima oara cand impartasesc un lucru atat de personal cu persoane pe care nu le cunosc, insa am simtit nevoia sa fac acest lucru pentru ca numai persoanele care au trecut prin experienta nasterii au capacitatea de a empatiza si intelege tot ceea ce se intampla in momentele acelea si ajuta atat de mult uneori sa citesti si despre experientele altora asemenea tie. Intr-o anume masura cred ca simteam nevoia sa fac lucrul asta mai de mult, numai ca acum am avut si un motiv si un context potrivit.

As vrea sa te felicit pentru ideea minunata de a creea acest spatiu de intalnire. Este o resursa inestimabila pentru viitoarele si actualele mame. Astfel de povestiri motiveaza, consolideaza increderea proaspetelor mamici si le ofera sansa cu fiecare poveste citita de a se bucura din nou de experienta nasterii lor.”  Simona H.

 

Digital image

 

“Mersi pentru ceea ce faci. Acest site cred ca va ajuta multe mamici sa nu le mai fie frica de momentul necunoscut al nasterii.”  Teodora M.

 

 

 

iustina-rangu-1

 

“Iti multumim si te felicit pentru initiativa de a ajuta viitoarele mamici sa afle si sa aleaga ce e mai bun pentru ele!”  Iustina

 

 

ciobotaru-oana-carmen-1

 

“Sunt foarte bucuroasa ca ai facut acest site sa ne putem scrie si noi experientele frumoase si mai putin frumoase despre nasterile noastre.”  Oana C.

 

 

cristina-vancsa-6

 

“Multumesc frumos pentru sansa de a-mi spune povestea, a fost un moment inedit rememorarea nasterii lui David si mi-a facut o placere deosebita.”  Cristina V.

 

 

ramona-mihaila-2

 

“Multumesc ca mi-ai dat ocazia sa imi fac povestea cunoscuta, poate va ajuta pe o alta viitoare mamica asa cum m-au ajutat pe mine alte zeci de povesti in alegerile mele. Si felicitari pentru initiativa!”  Ramona M.

 

  

bogi-2

 

Iti multumesc ca mi-ai publicat povestea, mi-a luat mult timp pana am reusit s-o scriu, dar ma bucur ca am facut-o, nu atat pentru premiu (eu n-am niciodata noroc la extrageri), ci pentru ca poate le este de folos altor mamici sau viitoare mamici.”  Bogi

 

 

Leave a Reply

Required fields are marked*

11 − 3 =