Fiecare nastere este unica! Pentru fiecare mama nastere ei este unica, speciala! Este o nastere de poveste! Fiecare mama are dreptul sa isi faca propriul plan de nasteri care i se potriveste cel mai bine! Nasterea unei mame si deciziile pe care le ia aceasta nu se judeca, nu se batjocoresc.

Chiar daca eu personal sustin nasterea naturala, nu voi favoriza postarea unei povesti pe acest site in detrimentul alteia. Pe acest site toate mamicile au dreptul sa isi faca cunoscuta nasterea de poveste! Aici toate mamicile pot gasi o vorba buna si sustinere morala.

Scopul acestui site nu este de a recomanda sau nu o anume maternitate de stat sau privata, de a lauda sau denigra vreun medic, moasa sau doula, de a categorisi medici pro nastere naturala sau medici pro cezariana.

Scopul acestui site este sa sprijine pe mamicile care se pregatesc pentru nastere prin punerea la dispozitia lor a unui numar mare de povesti despre nastere.

Disclaimer legal

Conținutul de pe acest site nu este destinat să fie un substitut pentru sfatul medical profesionist, diagnostic sau tratament. Cauta intotdeauna sfatul medicului tau sau al altui medic cu orice întrebări ai putea avea cu privire la sarcina, bebe sau nastere. Niciodată nu refuza sfatul medical profesionist sau nu amana aplicarea lui din cauza a ceva ce ai citit pe acest site. Responsabilitatea deciziilor luate in legatura cu nasterea este a ta si numai a ta.

Acestea fiind spuse, va doresc lectura placuta si inspirata!

 

Leave a Reply

Required fields are marked*

eleven − six =