Cezariana, Nastere la spital, Povesti despre nastere

Niciodata sa nu iti pierzi speranta si credinta! [cezariana]

Dupa 3 ani de umblari pe la doctori (am schimbat vreo 4 pana sa-l gasesc pe cel bun) si 2 sarcini pierdute, dl dr. Bogdan Botezatu a avut rabdare si m-a facut sa nu imi pierd speranta.

In ianuarie 2013 am fost prima data la dansul si atunci am inceput sa imi fac toate analizele posibile sa vedem de ce nu mai raman gravida, m-a monitorizat in fiecare luna sa vada daca ovulez, ovulam da, nu se prindea.

Pana in luna Iulie cand mi-a dat sa iau ovamid 5 zile de cand imi vine menstruatia si in august am ramas insarcinata 🙂 .

Am avut o sarcina fara probleme, pana in ultima saptamana ma miscam ca un titirez 😀 Am nascut pe data pe 02.05.2014 un baiat sanatos si voinic de 3149 si 53 cm.

M-am internat pe data de 02.05.2014 la ora 9:00 dimineata sa nasc natural. De fapt am fost sa imi provoace nasterea. M-a internat, m-am dus in sala de nasteri, mi-a facut un calciu, clisma analize etc. Pe la ora 14:00 au inceput contractiile dar, nu erau asa dure la ora 15:00 cand a venit dr sa ma vada. Nu ma dilatasem deloc si dr a observat ca aveam lichidu verde.

M-a pus la monitorizare sa vada cum bate inima bebelusului. Cand aveam contractii bebita nu se oxigena cum trebuie. Avea si circulara in jurul gatului (s-a agitat in dimineata aia cam mult).

In 5 min am fost in sala de operatie. M-am asezat pe masa, mi-a facut anestezia si m-a adormit. Am simtit doar cum m-a taiat si atat. M-am trezit inainte sa ma scoata din sala de operatie. Mi-au spus: “:aveti un baiat frumos, seamana cu dvs”. Am fost dusa la terapie intensiva si acolo mi-am tinut in brate printul mult dorit 🙂

florentina_t_1

Desi sotul nu a fost langa mine (era plecat in Danemarca sa lucreze si urma sa vina in august), Alexandru mi-a alinat lipsa lui.

Am crezut, am sperat , am rabdat si minunea a venit. Multumesc lui Dumnezeu ca am un baiat sanatos si voinic si domnului dr. care a fost alaturi de mine si m-a sustinut.

Niciodata sa nu iti pierzi speranta si credinta!

 

florentina_t_2

 

Ma numesc Florentina si am 29 ani. Sunt din Bucuresti si lucrez la o firma de papetarie si birotica. Sunt o fire sufletista,  luptatoare, rabdatoare, iubesc copii si nu renut la ce mi-am propus sa realizez.

 

 

Leave a Reply

Required fields are marked*

2 × 4 =